Evaluatie passend onderwijs

Evaluatie Passend Onderwijs: hoe nu verder?

De evaluatie passend onderwijs is volop in het nieuws! Benieuwd naar de vervolgstappen binnen Berséba? Alles wat je wilt weten, lees je in dit bericht.

Berséba heeft in het voorjaar van 2020 een eigen interne ‘peiling Passend Onderwijs’ uitgezet. Hierop is door veel teamleden van scholen gereageerd. Rond 5 oktober 2020 ploften er in de brievenbussen of postbussen van alle Bersébascholen een blijk van waardering. We hopen dat iedereen genoten heeft van dit bedankje!

Op 16 november 2020 hoopt de Tweede Kamer de landelijke evaluatie Passend Onderwijs te bespreken. In die week zal Berséba de uitkomsten van haar interne ‘peiling Passend Onderwijs’ delen met de scholen. Naast een e-mail met de digitale uitwerking ontvangen alle Bersébascholen een brochure met daarin de landelijke terugkoppeling en een korte regionale terugkoppeling. Goed om een plekje te geven in de personeelskamer.

Al deze informatie en ook de relevante informatie van de landelijke evaluatie passend onderwijs wordt op onze website geplaatst.
Op onze homepagina staat een nieuwe button:

Via deze button kom je op de pagina ‘Evaluatie Passend Onderwijs’, ook te vinden via de knop ‘communicatie‘ in het hoofdmenu.

Naast veel relevantie achtergrondinformatie komt hier ook de informatie te staan hoe we in iedere regio verder gaan met de regionale gesprekken over de peiling en de landelijke evaluatie. Hou onze website in de gaten voor de meest actuele info.

Het onderwerp ‘Evaluatie Passend Onderwijs’ zal de komende maanden nog vaak terugkomen. Via onze website praten we je helemaal bij!