Even voorstellen

Mijn naam is Kees Nieuwenhuyzen en per 1 augustus ben ik bestuurder van Berséba. Ik woon met mijn gezin in Zuid-Beveland vlak bij Borssele. Geboren en getogen in Zeeland waar ook het grootste deel van mijn werkzame leven ligt. Zowel in het PO, VO als MBO heb ik in de achterliggende jaren gewerkt als leerkracht, docent, teamleider en directeur. Vanaf 2017 werk ik als zelfstandige in zowel onderwijs als zorg.

In de afgelopen maanden heb ik –ondanks alle COVID-beperkingen- met alle medewerkers van Berséba persoonlijk kennis kunnen maken. Ik hoop de komende periode nog veel meer mensen te ontmoeten.

Vanuit mijn nieuwe functie en rol zet ik mij graag in om samen met elkaar de belangrijke en mooie missie van Berséba verder vorm te geven. Uiteraard is er veel nieuw voor mij en zal de komende periode in het teken staan van kennismaking en ontmoetingen.  Ik hoop zowel in de evaluatie van het huidige ondersteuningsplan als in het proces naar een nieuw ondersteuningsplan velen van jullie te ontmoeten!

Met vriendelijke groet,
Kees Nieuwenhuyzen