Randstad

Vacatures in regio Randstad

In de komende maanden ontstaan in onze Regio Randstad twee vacatures: één voor zorgmakelaar en één voor regiomanager.

De vacature voor zorgmakelaar ontstaat vanwege de pensionering van onze huidige zorgmakelaar, CorJohn van der Beek. De vacature voor regiomanager ontstaat vanwege verschuiving van taken van Jan de Waard, één van de huidige regiomanagers.

Hieronder vindt u meer informatie over beide functies. We komen graag in contact met belangstellenden.

Informatie vacature Zorgmakelaar:

Over deze vacature kun je telefonisch aanvullende informatie opvragen bij één van de regiomanagers: Ton Schalk (06-15027360) of  Jan de Waard (06-22941525) of bij CorJohn van der Beek, de huidige zorgmakelaar (06-52581146).

Informatie vacature Regiomanager:

Over deze vacature kun je telefonisch aanvullende informatie opvragen bij één van de regiomanagers: Ton Schalk (06-15027360) of  Jan de Waard (06-22941525).

Reactietermijn

Voor beide vacatures ontvangen we de sollicitaties, voorzien van een CV, graag uiterlijk D.V. 31 maart 2022 per mail via info@berseba.nl.
Op D.V. 4 april 2022 vinden de gesprekken plaats.

Regio-informatie

De regio Randstad omvat de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, het westelijke gedeelte van de provincie Utrecht  en het noordelijk gedeelte van de provincie Noord-Brabant. Niet in alle gemeenten van deze provincies zijn reformatorische scholen gevestigd. Een overzicht van alle aangesloten scholen kunt u inzien op de pagina Scholen onder het kopje Organisatie.

Bij onze regio zijn 60 basisscholen en 5 scholen voor speciaal (basis)onderwijs aangesloten. De scholen tellen bij elkaar bijna 15.000  leerlingen. Daarvan zitten ongeveer 550 leerlingen in een speciale onderwijssetting.  Een deel van de scholen vervult een regiofunctie. Dit geldt in ieder geval voor de scholen voor speciaal (basis)onderwijs.

Een korte impressie van regio Randstad vindt u hieronder: