Randstad

Vacature Regiomanager

Regio Randstad is op zoek naar een nieuwe regiomanager!
In de eerste maanden van 2022 ontstaat namelijk een vacature vanwege het feit dat één van de huidige regiomanagers, Jan de Waard, zich binnen Berséba volledig gaat richten op de strategische beleidsadvisering. Hierdoor zal hij zijn taken als regiomanager afstoten.

Voor meer informatie, zie onderstaande documenten.

Je kunt ook telefonisch meer informatie opvragen,  namelijk bij onze bestuurder Kees Nieuwenhuyzen (06-81142153) of bij één van de regiomanagers Ton Schalk (06-15027360) of  Jan de Waard (06-22941525).

Wij ontvangen je sollicitatie, voorzien van een CV, graag uiterlijk D.V. 31 december 2021 per mail via info@berseba.nl.
Op D.V. 14 en 20 januari 2022 vinden de gesprekken plaats.

Regio-informatie

De regio Randstad omvat de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, het westelijke gedeelte van de provincie Utrecht  en het noordelijk gedeelte van de provincie Noord-Brabant. Niet in alle gemeenten van deze provincies zijn reformatorische scholen gevestigd. Een overzicht van alle aangesloten scholen kunt u inzien op de pagina Scholen onder het kopje Organisatie.

Bij onze regio zijn 60 basisscholen en 5 scholen voor speciaal (basis)onderwijs aangesloten. De scholen tellen bij elkaar bijna 15.000  leerlingen. Daarvan zitten ongeveer 550 leerlingen in een speciale onderwijssetting.  Een deel van de scholen vervult een regiofunctie. Dit geldt in ieder geval voor de scholen voor speciaal (basis)onderwijs.

Een korte impressie van regio Randstad vindt u hieronder: